Diensten

Aankoop

Het kopen van een huis is niet alleen het vinden van de juiste plek. Het is meer dan dat. Het is het vinden van uw eigen thuis, waarin u hoopt prettig en zonder zorgen te wonen.

Daarom is het belangrijk dat u zich goed oriënteert. Persoonlijke wensen spelen een belangrijke rol in het zoeken naar een huis. Maar daarnaast is het noodzakelijk dat er een aantal zaken goed worden uitgezocht. Denk bijv. aan bestemmingsplannen; bodemgesteldheid; wat hoort er wel en niet in een koopakte; zijn er juridische verwikkelingen; wat is een goede prijs voor een woning.

Van Graafeiland Makelaardij is goed in samenwerken: u geeft uw persoonlijke wensen aan en wij zoeken uit wat ervoor nodig is die wensen uit te laten komen. Op een professionele èn persoonlijke manier.

Bel of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.


Verkoopmakelaar

Het verkopen van uw woning kan een emotionele gebeurtenis zijn. Uiteraard wilt u dat de verkoop zonder problemen verloopt en met het beste resultaat. Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie zet zich in om uw verkoop op een professionele en persoonlijke manier te realiseren.

Zeker in deze tijd is het zaak een weloverwogen keuze te maken.

Wie mag Uw woning verkopen? Graag vertellen wij u waarom wij dit mogen zijn.

Wilt u geheel vrijblijvend weten wat Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie voor uw verkoop kan betekenen? Bel: 070-365 1662 of kom bij ons langs op kantoor aan de Schoolstraat 22 te Rijswijk.

* Algemene Consumentenvoorwaarden van toepassing, verkrijgbaar op ons kantoor.

Wij werken o.a. in:

Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Bleiswijk


Taxatie

Taxeren is een specialisme, het vereist kennis van de markt, ervaring en inzicht. Dat is de reden dat Van Graafeiland makelaardij & Taxatie zich voortdurend bezighoudt met het maken van taxatierapporten. Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen is bijscholing een vereiste, dit wordt vanuit de VBO verzorgd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij o.a. het NWWI.

U wilt een goed taxatierapport dat op korte termijn in uw bezit is. Dat begrijpen wij, dus daar zorgen wij voor. Meedenken met u, luisteren naar uw wensen en vervolgens de mogelijkheden met u doorspreken. Snel en gedegen zijn onze kernwoorden.

Wij taxeren met name in:

Rijswijk, Den Haag, Westland, Voorburg, Leidschendam, Delft, Nootdorp, Pijnacker en Zoetermeer

Wat is een taxatierapport?

Een taxatierapport is een onafhankelijk rapport, opgesteld door een gecertificeerd makelaar, waarin de marktwaarde van een object (o.a. woonhuis of appartement) wordt vastgelegd en onderbouwd.

Er zijn verschillende situaties waarbij een u taxatierapport nodig kunt hebben, o.a. bij:

  • Aankoop van een woning
  • Verkrijgen van een hypotheek (met of zonder NHG)
  • Verkoop van een woning
  • Bezwaar op de WOZ
  • Omzetten van de hypotheek
  • Afkopen erfpacht
  • Fiscale redenen

Uw taxatie is bij ons in goede handen, wij zorgen ervoor dat het taxatierapport snel en gedegen uitgevoerd wordt tegen een aantrekkelijke prijs.


Tarieven

Zoals u weet zijn de tarieven vrij. Graag maken wij dan ook met u persoonlijk afspraken hierover. Afhankelijk van het soort opdracht zal het tarief worden bepaald.

Neemt u hiervoor gerust even contact met ons op.

Wel hanteren wij een minimumtarief:

  • Voor aan- en verkoop € 1750,– inclusief BTW.

Ons minimum taxatietarief is € 775,– inclusief BTW en NWWI

Wilt u meer informatie over onze tarieven  bel ons 070- 365 1662

Wij werken in de regio Haaglanden
(Rijswijk, Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer)


Hypotheken

Uw hypotheek snel en goed geregeld…

Als u een huis hebt gekocht heeft u een hypotheek nodig. Die hypotheek heeft een forse invloed op uw maandlasten.

Het is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig een hypotheekberekening zelf te maken, hiervoor heeft u een specialist nodig. Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie kan u daarbij helpen. Klik hier voor hypotheekinformatie en onze specialist neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het komt vaak voor dat kopers veel tijd en moeite stoppen in de onderhandelingen over de koopprijs van hun woning maar dat men zonder veel uitzoeken een hypotheek afsluit waarbij uiteindelijk vele duizenden euro’s teveel worden uitgegeven.

Informeer daarom zodra u plannen hebt om een (ander) huis te kopen bij ons hoeveel u kunt financieren en wat de daarbij horende maandlasten zijn. Als u vervolgens uw ideale huis hebt gevonden kiezen we samen met u op basis van uw wensen de voordeligste geldverstrekker en regelen op de snelst mogelijke manier.

Onze makelaarsafdeling heeft daarnaast bijzonder veel kennis op het gebied van woningen en de zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Ook op dat gebied kunnen we u volledig begeleiden.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van hypotheken? Klik dan hier.